OM OS


Paramount Network samler det bedste af ny og klassisk kvalitetsunderholdning. Tv-kanalen er destinationen for spændende dramaserier, reality, komedier, krimi og stjernespækkede film. Med et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5 tilbyder Paramount Network en skræddersyet seeroplevelse. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste i familien og fra kl. 05-09 vises de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon.


Kanalplads:
Boxer: #20
Canal digital: #22
Stofa: #24
Viasat: #16
Waoo: #15
Yousee: #11


Paramount+

Paramount+ er en streamingtjeneste, der eksklusivt tilbyder de nyeste Paramount Pictures film inden for et år efter biografpremieren med film som Mission Impossible – Fallout, A Quiet Place og Realms. Desuden tilbyder tjenesten et bredt udvalg af prisvindende favoritfilm, klassikere og børnefilm! Med lanceringen af ugens film, finder du nu også en ny film hver uge med Paramount+.


Det er også på Paramount +, at du finder over 1000 episoder af reality tv, stand-up, komedier og dramaserier, lige når du har lyst. Du kan se dine favoritserier som Yellowstone, Broad City, The Hills og South Park.


Kontakt din tv-udbyder i dag og hør hvordan du kan få adgang til Paramount+ i din TV-pakke


Kontakt:
Danmark@paramountnetwork.com
https://www.vimnnordics.com